Ashton Brothers voor alleengaanden

Foto: Rabotheater de Meenthe

In het nieuwe seizoen selecteert De Meenthe elke maand een voorstelling voor alleengaanden. Als u liever niet alleen naar het theater wilt, kunt u hier gebruik van maken.

U kunt dan samen met andere alleengaanden de geselecteerde voorstelling bezoeken. In de maand september is de voorstelling de Ashton Brothers met het Noordpool Orkest geselecteerd voor alleengaanden. De voorstelling ‘Orchestre Terrible’ is een flitsend spektakel waarbij de Ashton Brothers en het Noordpool Orkest de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers omvormen tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en tovenarij.

Voor deze voorstelling is het mogelijk om een ‘alleengaanden’ arrangement te boeken. U wordt door onze gastheer of gastvrouw netjes ontvangen en begeleidt naar de stamtafel. Hier kunt u onder het genot van een kopje koffie of thee de andere alleengaande theaterbezoekers leren kennen om vervolgens gezamenlijk te genieten van de voorstelling. In de pauze en/of na afloop staat er een drankje klaar voor u om nog even na te praten over de voorstelling. Het arrangement kost naast het theaterkaartje €5,00. Deze voorstelling en arrangement kunt u telefonisch, per mail of via de website reserveren.

 

Bekijk het nieuwe seizoen op www.demeenthe.nl

 

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen