Geslaagde Kerstmarkt Accrete en CSG Eekeringe

Foto: Accrete

Door een goede samenwerking tussen veel plaatselijke winkeliers van Steenwijk hebben alle medewerkers van zowel Accrete als van CSG Eekeringe op feestelijke wijze hun kerstpakket kunnen samenstellen.
Het gebouw van de Eekeringe was omgetoverd tot een kerstmarkt met veel lokale stands.

Initiatiefnemers Flip en Lionel van Wijnpakhuis.nl hebben ervoor gezorgd dat het thema ‘Gezond’ goed op de kaart werd gezet.
Naast de traditionele stands als de slager en bakker waren ook ondernemers uitgenodigd die vooral een geestelijk en lichamelijk gezonde boodschap uitdroegen.

De medewerkers van Accrete kregen ’s avonds een mooi verhaal van ds. Van Veldhuizen, lid van de raad van toezicht, te horen. Hij vertelde, refererend aan het kerstverhaal, dat, licht altijd krachtiger is dan duisternis. Dat je als mens altijd moet proberen een lichtje te zijn voor anderen. Ter illustratie hiervan zei hij dat wanneer, in de tweede wereldoorlog, iemand een sigaret op zee opstak, dit lichtje 2,5 km verderop nog werd opgemerkt.

Daarna werd iedereen getrakteerd op een wervelend showtje van de twee positiviteitsgoeroe’s, Sigrid Hof en Truus, alias Simone Engelen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen