Mega keuze in Kerstbomen en Kerststukjes bij Buitencentrum Lok!

Jeroen Lok met Nordmann voor de winkel
Jeroen Lok met Nordmann voor de winkel
Foto: Buitencentrum Lok

Wat zijn de verschillen tussen de diverse kerstbomen? En welke kerstboom is nu het meest voor u geschikt? Bij Buitencentrum Lok aan de Industrieweg 3 in Vollenhove adviseren ze u graag.

Het buitenterrein bij de winkel van Lok staat inmiddels helemaal vol met kerstbomen van de beste kwaliteit, waaronder vele Omorica’s (zilverspar), zowel met kluit als potgedrukt.
Dit laatste betekent dat ze vanaf het land direct in een pot zijn gedrukt.
Hierdoor zijn deze kerstbomen harder en dus van betere kwaliteit dan pot gekweekt.
Lok heeft dit jaar een mega groot assortiment kerstbomen met keuze uit meer dan 400 bomen!
De verschillende soorten kerstbomen zijn in diverse maten te koop, zo ook de Fraseri, Koreana en Nordmann kerstbomen, allen naaldvast!
Deze “luxe” bomen zijn dit jaar bij Lok weer van uitzonderlijke kwaliteit én voor zeer scherpe prijzen! Hoe dit kan? Buitencentrum Lok heeft kerstbomen van Hollandse bodem.

Dit is best bijzonder, omdat bijvoorbeeld de meeste Nordmann bomen uit Denemarken, Noorwegen en Duitsland worden gehaald.
Dit betekent dat ze vaak eind oktober, voor de sneeuwval, al worden gezaagd en vervolgens op transport naar Nederland gaan.
Jeroen Lok heeft echter een perceel vol met Nordmann kerstbomen hier in de regio, welke hij ook zelf rooit.
Door eigen arbeid en eigen transport, kan Lok zijn Nordmann kerstbomen dan ook voor scherpe prijzen neerzetten.
De eerste bomen zijn net gerooid en komen dus vers van het land! Doordat ze het Nederlandse klimaat gewend zijn, komt dit de kwaliteit van de boom ten goede.
De Nordmann, Koreana en Fraseri hebben ten opzichte van de ‘gewone’ kerstboom stevigere dikke naalden die niet zo snel los laten, waardoor naalduitval wordt beperkt.
En dat is vooral in huis toch zeker wat waard! Ook zijn de naalden zacht, waardoor ze niet prikken.

Naast de verkoop van kerstbomen, biedt Buitencentrum Lok heel veel meer.
Er zijn nu voor de winter en de kerst veel leuke sfeer- en cadeau artikelen te vinden en van woensdag t/m zaterdag altijd verse boeketten bloemen en ander mooie decoraties.
In de decembermaand staat de winkel ook telkens gevuld met een groot assortiment kerststukjes en –bakjes. In diverse maten, stijlen en kleuren!
Buitencentrum Lok is gevestigd aan het begin van de Industrieweg (voormalig pand bouwbedrijf Groothuis), vanaf de ‘brandweerkazerne’ richting Multimate (Vinke).
U vindt Buitencentrum Lok daar naast Bouwbedrijf G. Rook. In december ook op maandag geopend, dus van maandag t/m zaterdag kunt u hier de komende weken terecht.

Op zaterdag 3 en 10 december houdt Buitencentrum Lok een “Kerstsfeerdag” die natuurlijk niet kan ontbreken met gratis warme chocolademelk en broodjes rookworst!

image003-1

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen