Voorbereidingen voor Kerstrondje Oldemarkt in volle gang

Foto: Kerstrondje Oldemarkt

Het lijkt nog zo ver weg, maar over een maand is het al weer bijna kerst. En dat weten ze goed te vieren in Oldemarkt door middel van het welbekende evenement “Kerstrondje Oldemarkt”

Dit jaar vindt de zevende editie van het Kerstrondje Oldemarkt plaats waarbij er aan jong en oud sfeervolle belevenissen en activiteiten verspreid in Oldemarkt wordt aangeboden.
Dit varieert van tentoonstellingen, proeverijen, workshops en muzikale uitvoeringen waaronder stichting The Passion die plaats zal vinden op het Marktplein.
Het kerstrondje begint om 10:30 en duurt officieel tot 16:30 maar na afloop gaat The Passion nog even door waarbij bezoekers met een hapje en drankje de dag muzikaal kunnen afsluiten.
In voorbereiding op het evenement zijn zij al druk bezig met repetities om deze tot een muzikale sensatie te kunnen brengen.

15078726_2158897164335369_2666821148373677760_n
Plaatselijk Belang Oldemarkt heeft als doelstelling de leefbaarheid in het dorp te stimuleren en ziet het Kerstrondje Oldemarkt als een mooie gelegenheid om op sfeervolle wijze vanuit verenigingen, bedrijven, organisaties en particulieren te laten zien wat Oldemarkt te bieden heeft.
Ook dit jaar heeft het Kerstrondje een bomvol programma die te vinden is op deze website.

Meer informatie is te vinden op kerstrondjeoldemarkt.nl of via de Facebook pagina van het evenement.
Toegang tot het evenement is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen