De feelgoodkomedie ‘Harmonie’ komt naar De Meenthe

Foto: FPB Steenwyck

 De heerlijke bitterzoete komedie over een harmonieorkest dat op het punt staat uiteen te vallen, is te zien op vrijdag 12 en zaterdag 13 juli om 20.00 uur in Rabo Theater De Meenthe.

Deze doldwaze en meeslepende voorstelling, geproduceerd door het Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, gaat na het succes van vorig jaar nu op tournee door het land en komt ook naar Rabo Theater De Meenthe. Het stuk, geregisseerd door Jasper Verheugd, neemt het publiek mee in de turbulente wereld van een dorpsharmonie, waar liefde, intriges en muzikale passie zorgen voor een lach en een traan.

Het script is volledig herzien, waardoor deze voorstelling echt een versie 2.0 is. “De nieuwe opzet biedt een frisse kijk op het verhaal, met behoud van de komische en hartverwarmende elementen die het origineel zo geliefd maakten,” benadrukte Verheugd.

John Buijsman schittert in het hart van deze sprankelende productie. Dit seizoen worden ook nieuwe gezichten verwelkomd: Marjolijn Touw, Rutger de Bekker en Desi van Doeveren voegen zich bij de sterrencast, samen met Finn Poncin, Stijn Westenend, Marnel de Rooij en Paul Rigter. Samen brengen zij een levendige dynamiek op het podium, ondersteund door een orkest van professionele amateurs met een rijke muzikale achtergrond.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.demeenthe.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen