Komende weekenden volop activiteiten in de binnenstad van Steenwijk

Foto: Steenwijk Vestingstad

Steenwijk Vestingstad zet aankomende zaterdag 18 juni de vaders extra in het zonnetje. In de Vrouwenstraat kunnen de mannen prachtige prijzen winnen met het spelen van voetbaldarts. Een groot opblaasbaar dartbord siert de winkelstraat en het doel is om de bullseye met een voetbal te raken. Aan het eind van de middag worden de winnaars bekend gemaakt. 

Mooie prijzen te winnen
De prijzen zijn een Philips Scheerapparaat ter waarde van € 110,- beschikbaar gesteld door Expert Beute, een kledingcheque ter waarde van € 100,- om wat moois uit te zoeken bij Ten Oever Mannenmode, Zonnebril van Art & Jack ter waarde van € 79,- aangeboden door Nico Brillen & Lenzen en een waardebon met € 100,- shoptegoed beschikbaar gesteld door Steenwijk Vestingstad 

Sfeervolle muziek door de straten

Daarnaast klinkt de verleidelijke en charmante muziek van ‘All that Jazz’ door de winkelstraten. In haar rijdende huiskamer vol jazz en doo-wop weet ze menig vader te verleiden. Gekleed in kralen, franjes en veren zingt de zangeres iedereen toe met een Roaring Twenties-touch. Het belooft een gezellige dag te worden. 

Elvis is back op zondag 26 juni

Het weekend erna is er een nieuw, swingend evenement op de Mark. The ultimate Elvis Presley Tribute artist Ciaran Houlihan komt zondag 26 juni naar Steenwijk. Samen met de nummer één Rock & Roll Band van Nederland; Explosion Rockets wordt het een grote Rock & Roll Party waar volop gedanst, geshopt en genoten kan worden. De mooiste Amerikaanse auto’s staan te pronken in de binnenstad en bij de vintage kraampjes kan iedereen koopjes scoren in stijl. 

Kofferbakverkoop en winkels open 

Tijdens deze laatste zondag van de maand zijn de winkels geopend en iedereen heeft de mogelijkheid om zijn of haar rommel te verkopen tijdens de kofferbakverkoop die van 13.00 tot 17.00 uur in de winkelstraten wordt gehouden. Wie mee wil doen moet van tevoren een plekje reserveren. Dit kan door een mail te sturen naar [email protected] 

Uitgebreide informatie en het reglement voor de kofferbakverkoop is te vinden op www.steenwijkvestingstad.nl 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen