Ambachtsmarkt met informatie en workshops van leden van Grenzeloos Ambachtelijk

Foto: Stof & Stiel

Op zondag 22 mei a.s. vindt er een ambachtsmarkt plaats van Grenzeloos Ambachtelijk, de organisatie van kleinschalige bedrijven, ateliers en tuinen rond Steenwijk.

De aangesloten deelnemers zullen een presentatie en informatie geven van en over hun verschillende ambachten.
Zo kunt u onder andere kennis maken met het ambacht van edel- en siersmeden, keramiek en porselein, leerbewerking, meubels maken, kleding maken, aquarel- en olieverf schilderen, vilten en ecoprinten. 

De informatiemarkt zal plaats vinden in de Fantasietuin “De Kronkel ”aan het Koloniepad 1 8337 KV De Pol. De markt is vrij toegankelijk vanaf 12.00 uur en zal duren tot 17.00 uur.

Wilt u een bezoek brengen aan de prachtige tuin van 10.000m2, dan betaalt u deze dag 

€ 3,50 entree in plaats van € 5,-

 

Bent u op zoek naar een mooie workshop en wilt u kennis maken met een van de ambachtelijke technieken? Tijdens deze markt kunt u ‘proeven’ aan de verschillende technieken die de leden van Grenzeloos Ambachtelijk- voor een kleine bijdrage- aanbieden.   Bij niet alle ateliers is contactloos betalen mogelijk, neemt u daarom ook uw portemonnee mee.

 

Tevens zijn wij ook op zoek naar nieuwe leden. Heeft u een ambachtelijk atelier en wilt u actief met ons meehelpen het ambacht te beschermen en levend te houden, dan zien wij u graag op deze inspirerende markt die voorgaande jaren vele bezoekers mocht ontvangen.

 

Voor nadere informatie kunt u terecht op www.grenzeloosambachtelijk.nl  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen