Nacht van Steenwijk met muziek en prijzenfestival

Foto: Steenwijk Vestingstad

Steenwijk Vestingstad sluit de succesvolle activiteiten van deze zomer af met de Nacht van Steenwijk op donderdagavond 26 augustus. Dit jaar in verband met de corona-maatregelen een ‘LITE – editie’ met live-muziek en entertainment door de hele binnenstad. Verwacht geen groot podium op de Markt maar er is volop muzikale gezelligheid door de winkelstraten. De winkels zijn tot 22.00 uur open en bij elke aankoop is er een stempel te verdienen voor het Prijzenfestival. Er zijn prijzen van € 250 en € 100 te winnen.

Muzikaal festijn met veel rock en soul
Vanaf 18.00 uur treden verschillende bands en acts op. Zo komen de Ramblin’ Boots naar Steenwijk, De Jongens van de Muziek brengen vol passie bekende covers en ook Cave Canem rockt er deze avond heftig op los. De duo’s Nick & Ik en The Great Borrelnootjes spelen met veel plezier meezingers en Mr. Beatz gaat cruisend in zijn gepimpte Mercedes door de Vestingstad. Een muzikaal festijn met veel bekende hits.

Win shoptegoed van € 250 tijdens het Prijzenfestival
Tijdens de Nacht van Steenwijk zijn er prachtige prijzen te winnen tijdens het Prijzenfestival. Bij elke aankoop wordt een stempel uitgegeven en bij een volle stempelkaart maakt iedereen kans shoptegoed van € 250 of € 100 te winnen. Volle stempelkaarten kunnen nog dezelfde avond ingeleverd worden in de daarvoor bestemde bussen bij; Eleveld Wijnen, Huisman Slaapcomfort, Gezellig Bloemen & Lifestyle en op de Markt. De winnaars worden de week erop bekend gemaakt.

Hele weekend Final Sale
De winkels staan het hele weekend in het teken van de Final Sale. Tijdens de laatste opruiming van het zomerseizoen kan worden geprofiteerd van spetterende kortingen en aanbiedingen. Hiermee maken de winkeliers de schappen leeg om plaats te maken voor de nieuwe najaarscollectie. Dé kans om de allerlaatste koopjes te scoren.

Koopzondag 29 augustus
Zaterdag 28 augustus is er in de Vestingstad livemuziek van ‘De Andere Fanfare’ en zondag 29 augustus is het koopzondag en zijn de winkels vanaf 13.00 uur geopend. De Flageolettes zorgen dan voor extra gezelligheid.

Het actuele programma wordt gepubliceerd op www.steenwijkvestingstad.nl.

Reacties

Cookieinstellingen