DI-RECT en Waylon in uniek openluchttheater

Foto: Set Vexy

Noord- Nederland heeft er een nieuw groot openluchttheater bij. Rabo Theater De Meenthe organiseert samen met Zwembad ‘t Tolhekke en Interstage uit Meppel van 1 tot 24 juli het Openluchttheater Tolhekke.

 Doordat het openluchttheater een van de eerste buitentheaters is die met een grotere capaciteit kan draaien is er een uniek programma ontstaan. Op 1 juli start Motel Westcoast met o.a. Sieb van der Ploeg en daarna volgen tal van Nederlandse topacts zoals de 3JS, Waylon, Suzan & Freek, Her Majesty en DI-RECT maar ook de lokale cabaret act twee recht twee Averecht staat geprogrammeerd en de Overijsselse anti-held Helligen Hendrik. Je kan zwemmen op zondagochtend met een klassiek Trio en er is zelfs peutertheater in combinatie met het prachtige openluchtbad van Tolhekke.

Er wordt reikhalzend uitgekeken naar de opbouw van het immense saddel roof podium door top podiumbouwer Interstage. Zij bouwen o.a. podia voor Concert at Sea, The Voice of Holland en de Vrienden van Amstel Live. Daarmee kan Openluchttheater Tolhekke de Nederlandse topartiesten faciliteren en de bezoekers een prachtige ervaring bieden.

De COVID capaciteit is voorlopig 500 tot 550 plekken. Belangrijk, in het theater zit je op 1,5 meter in de openlucht maar een toegangstest is niet nodig!! Het openluchttheater heeft in normale hoedanigheid 850 plaatsen.

Openluchttheater Tolhekke ligt aan de Provinciale weg N761 vlakbij het dorpje Basse in de Kop van Overijssel en is vanaf de A32 uitstekend bereikbaar. Ook zijn er in de directe omgeving van het openluchttheater tal van overnachtingsmogelijkheden om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.

Reserveer nu je tickets via www.openluchttheatertolhekke.nl of bel naar 0521 514004 (op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen