Het theaterseizoen is gestart!

Foto: Stockfoto Colin Coule

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Razzia, Richard Hoofs, Bert Visscher en Viggo Waas

Razzia
Razzia, makers van Storm over Beulaeke is te zien op 2, 3, 4 en 5 september. Voor de middagvoorstelling op 5 september zijn nog kaarten, aanvang 14.30. De voorstelling speelt zich af in Vollenhove.  In Razzia volgen we het spoor van koerierster Meike van Dalen en politieagent- en verzetsman Harmen Visser. Beiden maken deel uit van verzetsgroep ‘Ome Willem’. In een gedramatiseerde vertelling maken we kennis met landwachter van Gelder, z’n zoon Ebben en twee ondergedoken studenten. Meikes vader wordt opgepakt en afgevoerd naar Duitsland. Hij keert niet terug. Het voedt de immense haat van Meike ten opzichte van Rauter.

Richard Hoofs
Richard Hoofs, een spreker van de Cirkel Academie is te zien op dinsdag 8 september, aanvang 19.30 uur. Richard Hoofs gaat in zijn lezingen en boek in op hun holistische levensvisie waarin alles met elkaar in verbinding is en hoe het voelt om net als zij vanuit dit bewustzijn te leven. De heelmeesters lieten zich inspireren door hun totems of Goddelijke krachten (neteroe), zoals Aset (Isis), Sekhmet, Tehuti (Thot) Uitgangspunt is dat ieder mens een eigen unieke gave in zich heeft. Het doel van het leven is om deze persoonlijke gave naar buiten te brengen ten dienste van het grotere geheel.  Als ingang hierbij krijgt ieder mens vanuit de ongeziene wereld steun van zijn eigen persoonlijke neter. Heelmeesters, zowel het boek als de lezing, geeft ingang om in verbinding te komen met deze Goddelijke kracht in jou.

Bert Visscher & Reinout Douma

Bert Visscher en het Noordpoolorkest is te zien op donderdag 10 september in de Eleq Theaterzaal, aanvang 19.30 en 21.00 uur. Bert Visscher zingt en vertelt een uur. Prachtnummers van Waits tot Aznavour. Klein gezelschap voor klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker achterover luieren en luisteren. Bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Met een fantastische muzikale bezetting. Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher.
Kon wel eens een vreemd uur worden.

Viggo Waas

Viggo Waas is te zien op donderdag 10 september in het Dyka Vestzaktheater, aanvang 20.15 uur. De Meestervoorspeller komt troost en onzekerheid bieden aan alle mensen. Een cabaret performance van Viggo Waas met voorspellende waarde. Viggo Waas speelt ‘de Meestervoorspeller’. Hij komt uit een geslacht van Joodse Meestervoorspellers.
Zegt hij…Natuurlijk voorspelt hij voor u. In deze onzekere tijden. Zodat u meer grip heeft op uw onzekere toekomst.

Ook te zien in De Meenthe: Het bos in met Jelle Brandt Cortsius en Jeroen Toirkens op 12 september. Tribute to the Cats Band op 12 september (uitverkocht). Live in het Park: Bogey and the Longhorn op 12 september (uitverkocht). Twee Recht Twee Averecht op 16 en 17 september (uitverkocht). Twee Recht Twee Avercht op 18 september. Live in het Park: Jack Poels op 19 september.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen