Gezelligheid in de Vestingstad komende woensdag

Foto: Ingezonden

Ook komende woensdag is er volop ‘Gezelligheid in de Vestingstad’. In de binnenstad van Steenwijk lopen verschillende muziekbandjes door de straten en op de terrassen zijn er straattheater acts die de bezoekers deze dag vermaken. 

Live muziek en straattheater

Het Duo Hout & Hout is werkelijk helemaal van hout. Echte blikvangers. The Great Borrelnootjes spelen bekende liedjes, de vrolijke Flageolettes zingen recht uit het hart hun repertoire en de McDixie Brothers zorgen voor een fijn dixie-sfeertje. Tot ver in de avond kan de bezoeker genieten van een gevarieerd aanbod entertainment en live muziek. Van rock ’n roll tot blues en van disco tot meezingers.  

Nog een keer Kunst & Folklore deze zomer
Voor de laatste keer is de Kunst & Folklore markt. In de winkelstraten staan ambachtslieden die demonstraties geven. De stoelenmatter en de houtdraaier zijn aanwezig en ook de zeilmaker en de kaarsenmaker ontbreken niet. 

Afsluiting met Vestingstad Prijzen Vierdaagse
De week daarna sluit Steenwijk Vestingstad de zomeractiviteiten af met maar liefst vier dagen ‘Gezelligheid in de Vestingstad’. Op 27 augustus wordt gestart met de Vestingstad Prijzen Vierdaagse en staan van donderdag tot en met zondag de winkels in het teken van de Final Sale. 

Shoptegoed winnen van 27 tot en met 30 augustus
Er zijn spectaculaire aanbiedingen en iedere dag maakt de bezoeker kans om met zijn of haar kassabon € 100,- shoptegoed te winnen. Het geheel wordt omlijst met vier dagen live muziek in de stad en op de terrassen. Zondag 30 augustus is het koopzondag en zijn de winkels vanaf 13.00 uur geopend. 

Uiteraard wordt rekening gehouden met alle maatregelen rondom het corona-virus zodat je veilig kunt genieten. 

Programma artiesten & acts
McDixie Brothers
Flageolettes
The Great Borrelnootjes
Hout & Hout
De Swingers
Two Wieners
Duo Joyride
The Conditioners

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen