Verkoop gestart nieuwe theaterseizoen

Foto: Stockfoto Colin Coule

Seizoen 2020/2021 staat voor de deur. Ondanks de onzekere tijden is er een mooi programma samengesteld van september t/m december. De kaartverkoop is inmiddels gestart. Vanwege de corona-maatregelen is het op dit moment niet mogelijk om een stoel te kiezen. Maar dat maakt een theaterbezoek in deze tijd niet minder. Wij zorgen voor 1,5 meter afstand, goede hygiëne en fantastische avonden uit in ons theater! Beleef, ervaar en geniet!

Komend seizoen kun je genieten van o.a.:

Harry Sacksioni

Harry Sackioni is te zien op zaterdag 10 oktober met zijn voorstelling Unlocked! de titel geeft het al aan: dit speciale soloprogramma van gitaarvirtuoos Harry Sacksioni voelt voor hem als een bevrijding! Eindelijk, na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in het openbaar! Speciaal een solo programma met gitarist Harry Sacksioni. Hij maakt hiervoor een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Eigen nummers, Beatles, U2, Queen, alles haalt hij uit de (klank)kast. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!

Theatergroep Suburbia
Theatergroep Suburbia is te zien op donderdag 26 november met de voorstelling  ‘Een goed jaar’. Elke familie vormt een kluwen, verbonden door liefde, verwachtingen, teleurstellingen en afhankelijkheid. Zo ook het gezin Mortier. Na de nodige tegenslagen breekt voor hen een goed jaar aan. Hun zieke dochter is genezen verklaard en zowel zoon als dochter slaan hun vleugels uit. Hoopvol durft iedereen weer na te denken over de toekomst. Totdat moeder onverwacht een ingrijpende beslissing neemt. Is haar keuze voor zichzelf een keuze tegen haar gezin?

Eva Crutzen
Eva Crutzen is te zien op vrijdag 4 december met haar voorstelling ‘Opslaan als’ (reprise). Wegens het succes van haar tv-registratie nog één keer terug in het theater. ‘Opslaan als’ is een persoonlijk programma over herinneringen: waarom onthoud je de teksten van Ruth Jacott maar vergeet je de geur van iemand die er niet meer is. Haar voorstelling is, net als zijn voorgangers, een snelle en levendige verzameling sketches, verhalen, personages en liedjes, ondersteund met vette beats, under-scores en video-projectie.

Thomas de Stoomlocomotief 2+
Thomas de Stoomlocomotief  is te zien op woensdag 24 december. Het Station van Sodor is in rep en roer… het Circus komt naar de stad! De Dikke Controleur heeft zijn beste pak aangetrokken, het perron is geveegd en de treinen zijn gepoetst. Maar, als de circuswagon niet op tijd kan zijn, dreigt het hele feest in het water te vallen. Zal het Thomas en zijn vrienden lukken om het Circus toch op tijd naar de stad te krijgen?

Kijk op www.demeenthe.nl voor het hele programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen