Zingend het theater uit

Foto: Ingezonden

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Barbara Lok, Duo Snip en Snap en Woeste Willem.  

Barbara Lok

Barbara Lok toont haar grote liefde voor zingen. Vanavond brengt zij naast hoogtepunten uit het repertoire van Storm over Beuleake, Wardenier en Heel Steenwijk zingt ook songs ten gehore van een van haar eigen idolen,  Barbra Streisand. De voorstelling is te zien op vrijdag 26 juni om 19.30 en 21.00 uur.

Duo Snip en Snap
Edwin Hagedoorn en Jan Joustra, bekend van Bogey & the Longhorn, vormen het gitaarduo Snip en Schnabbel. Zij brengen samen een scala aan liederen van uiteenlopend allooi. In het Vestzaktheater creëren  zij een knusse “onder ons” sfeer alwaar het publiek, bij voorkeur gekleed in hansop of onesie, lekker gerieflijk, bepalend is voor welke kant het opgaat; romantisch zwijmelen, tranen vloeien of toch de geëngageerde protestsong? Deze voorstelling is te zien op zaterdag 27 juni om 20.30, 22.00 en 00.00 uur.

Woeste Willem (4+)
Willem woont alleen aan de rand van het bos. Hij geniet van de rust die hij heeft verdiend na een leven vol gevaarlijke avonturen. Hij zingt zeeroversliedjes, loert wat door zijn verrekijker over het water tot opeens een klein jongetje de rust verstoort. Het jongetje is een landrot, duidelijk. Aan landrotten heb je niks. Landrotten zeuren. Om woest van te worden! Woeste Willem is een vertelvoorstelling over stoer doen, bang zijn en over vriendschappen die je niet aan ziet komen. Deze voorstelling is te zien op zondag 28 juni om 11.00 uur (uitverkocht) en 12.30 uur.

Reserveren kan alleen online. Wees er op tijd bij, want het is voor maximaal 30 bezoekers.

 Ook te zien in De Meenthe:  The Wieners play the Everly Brothers op 11 juli. Isabelle van Keulen Ensemble op 30 augustus. Razzia op 2, 3, 4 en 5 september. Best of Britain op 3 september.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen