Kom genieten in de huiskamer van De Meenthe!

Nijntje op de fiets
Nijntje op de fiets
Foto: Willem Schalekamp

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Twee Recht Twee Averecht, Anne Neuteboom en Nijntje.

Twee Recht Twee Averecht

Deze dames hebben genoeg materiaal om u een uur lang te vermaken. Waarmee? Wij laten ons graag verrassen. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 12 juni, aanvang 14.30 en 19.30 uur (uitverkocht).

Anne Neuteboom
Anne Neuteboom is misschien wel het grootste cabarettalent van dit moment. Ze werd genomineerd voor de Neerlands Hoop 2019 (‘een frisse wind in het huidige cabaretlandschap’, aldus de jury), kreeg een sterrenregen in de recensies en werd met stip genoemd in bijna alle jaarlijstjes! Haar programma Kijk haar gaan werd door zowel Parool als De Groene Amsterdammer gekozen tot één van de beste programma’s van het jaar, volgens Trouw is ze de meest veelbelovende nieuwkomer en NRC tipte haar als één van dé talenten van nu. Mis haar dus niet! Deze voorstelling is te zien op zaterdag 13 juni, aanvang 19.30 en 21.00 uur.

Nijntje

Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de Nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. Deze voorstelling is te zien op zondag 14 juni, aanvang 9.30 en 10.30 uur.

Reserveren kan alleen online. Wees er op tijd bij, want het is voor maximaal 30 bezoekers.

Ook te zien in De Meenthe:  Thijs Kemperink op 19 juni. Erwin Nyhoff op 20 juni. Zing met Barbara Lok op 26 juni. Duo Snip en Snap op 27 juni. Woeste Willem op 28 juni.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen