De Meenthe gaat beginnen!

Foto: SnipSnap

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Ed Struijlaart, Silvester Zwanenveld, Daphne & Tim en Harold Kooij.

Ed Struijlaart

Zijn eerste theatervoorstelling ‘Gitaarmannen: van Clapton tot Sheeran’ was een groot succes. Volgend seizoen komt Ed Struijlaart terug met een nieuw persoonlijk programma. Vanavond speelt Ed een aantal van zijn meest bekende nummers, maar ook songs die hij voor anderen schreef en nog nooit eerder speelde. Deze voorstelling is te zien op donderdag 4 juni, aanvang 19.30 en 21.00 uur.

Silvester Zwanenveld

Silvester is terug en hoe! Gedreven, bevlogen, verhalend en oergrappig. Deze alleskunner komt naar je toe met een try out van zijn nieuwe voorstelling ‘Lichtgeraakt’. In deze show zal Silvester op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basis behoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester brengt theatershows die nog dagenlang lekker nagloeien. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 5 juni, aanvang 19.30 en 21.00 uur.

Daphne & Tim

Daphne van Ditshuizen is tweedejaars studente pop/rock aan de Herman Brood Academie in Utrecht. U kent haar wellicht van haar deelname aan het afgelopen seizoen van The Voice of Holland waar ze de finale haalde! Daphne is een popmuzikant met een sound die zich uitstekend leent voor country. Tim Kamphuis is de vaste gitarist van Daphne. De singer-songwriter uit Meppel speelde zijn debuut single ‘Pretty Girl’ (2018) al bij 3FM en in popzalen als Paradiso, TivoliVredenburg en Hedon. Hij zingt over mooie meisjes in de trein, lange nachten op de dansvloer en brengt een ode aan de verzoeknummertjes.

Deze voorstelling is te zien op zaterdag 6 juni, aanvang 19.30 en 21.00 uur.

Harold Kooij

Als jongste telg uit een muzikaal gezin werd Harold geboren op 10 november 1970. Al op zeer jeugdige leeftijd volgde hij muzieklessen voor piano. Muziek maken op zijn geliefde instrument is hem op het lijf geschreven. Inmiddels is Harold een veelgevraagd pianist. Zijn repertoirekeuze is breed; van licht tot klassiek, jazz of pop, gospel en kerkmuziek. Harold is een warm mens, zeer toegankelijk en in zijn pianospel bevlogen, creatief en ontroerend. Deze voorstelling is te zien op zondag 7 juni, aanvang 10.00 en 11.30 uur.

Ook te zien in De Meenthe: Twee Recht Twee Averecht op 12 juni. Anne Neuteboom op 13 juni. Nijntje op 14 juni. Woeste Willem op 15 juni. Thijs Kemperink op 19 juni. Erwin Nyhoff op 20 juni. Zing met Barbara Lok op 26 juni. Duo Snip en Snap op 27 juni. Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen