Meerdere evenementen afgelast om coronavirus

Foto: Jan Vredenburg

Na de persconferentie van Mark Rutte op 12 maart waarin evenementen met meer dan 100 personen werd verboden stroomden de mailtjes binnen bij onze redactie waarin het ene na het andere evenement niet meer doorgaat.

Vanaf heden houden wij in dit artikel alle afgelastingen bij;

Cantica Sacra stelt jubileumconcert uit

Het veertigjarig jubileumconcert van Cantica Sacra, dat voor 18 april 2020 stond gepland in de Grote Kerk te Steenwijk, gaat niet door. Hier heeft het bestuur van Cantica Sacra toe besloten.

Christa de Vries-Vingerling, voorzitter van Cantica Sacra, geeft tekst en uitleg. “Dit is natuurlijk geen besluit dat we willen nemen. We hadden natuurlijk niets liever gedaan dan ons veertigjarig bestaan in april te vieren met een spetterend jubileumconcert, maar gezien de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus vinden we dat we als koor onze verantwoordelijkheid moeten nemen, ook naar ons publiek toe. Daarom hebben we met pijn in ons hart besloten onze repetities te staken en ons jubileumconcert te verplaatsen naar 11 december 2020.”

Concert Gospelgroep Light Tunes in Steenwijk afgelast

Gezien de landelijke maatregelen m.b.t. het coronavirus is het geplande concert voor zaterdagavond 21 maart a.s. afgelast. Aan dit concert zou ook gastkoor Rainbow uit de Duitse bevriende gemeente Herzebrock-Clarholz deelnemen. Er wordt gezocht naar een nieuwe concertdatum.

Landelijke Opschoondag op 21 maart afgelast

Vandaag is op landelijk niveau besloten de Landelijke Opschoondag op 21 maart niet door te laten gaan. Wij sluiten ons aan bij dit besluit. Dit betekent dat wij de opschoonacties die bij Mooi Schoon zijn aangemeld voor de Landelijke Opschoondag niet zullen uitvoeren of faciliteren. Wij vinden dit ontzettend jammer voor de vele vrijwilligers zich hadden aangemeld om een opschoonactie te organiseren in zijn of haar buurt, maar geven hiermee gehoor aan het verzoek acties voor de Opschoondag te annuleren.

Excursie leeuweriken en meer in de kale duinen bij Appelscha op zaterdag 14 maart 2020 afgelast

Wegens het Corona virus gaan de activiteiten van de OV-ambassadeurs t/m 31 maart helaas niet door!

Dit artikel wordt bijgewerkt bij nieuwe berichten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen