The Ultimate Elvis Party komt naar Steenwijk

Foto: Fletcher Events

Bent u fan van Elvis? Mis dit dan niet! Een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben in Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk op 4 juli 2020! De ‘No. 1 rock and roll band van Nederland’, The Explosion Rockets en Gordon Davis laten u in een 3 uur durende show genieten van Elvis Presley’s grote hits!

Van prachtige ballads tot de swingende rock and roll nummers uit de 50’s, 60’s en 70’s. Alles komt deze avond voorbij in een flitsend optreden. Omdat stil blijven zitten tijdens deze show onmogelijk is, is er een ruime dansvloer aanwezig zodat er naar hartenlust gedanst kan worden. Dus ‘put on your blue suede shoes’ en waan uzelf opnieuw in de gouden jaren van Elvis Presley, The King!

Ciaran Houlihan
‘Elvis is still alive’, zo blijkt wel uit de show van Ciaran Houlihan. Het bewijs voor de nooit aflatende populariteit van ‘The King’. Maar ook voor de manier waarop de winnaar van de grootste Elvis contest in Europa in zijn huid kruipt. Die looks, dat stemgeluid, put on your blue suede shoes!

The Explosion Rockets
The Explosion Rockets is een van de actiefste en bekendste rock and roll bands van Nederland. Tot tweemaal toe werden zij uitgeroepen tot ‘Beste Rock and Roll Band van Nederland’ door het tijdschrift ‘The Jubop’.

Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk, op de informatie over de vele evenementen van Woldmeentherand 15, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer Fletcher Events.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen