Grote schoonmaak in Nationaal Park Weerribben-Wieden

Foto: Erik Driessen

Grote schoonmaak in Nationaal Park Weerribben-Wieden voordat het voorjaar losbreekt! Op zaterdag 21 maart doen de Gemeente Steenwijkerland, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer mee aan de Landelijke Opschoondag. Op deze dag ruimen we het zwerfafval in en rondom het vaarwater van Belt-Schutsloot, Giethoorn, Ossenzijl, Kalenberg en Wanneperveen op. En daarbij kunnen we alle hulp gebruiken!

Help mee!
We zoeken vrijwilligers die samen de handen uit de mouwen steken voor een schone en opgeruimde omgeving, om na de grote schoonmaakactie te kunnen genieten van de schoonheid van het Nationaal Park. Letterlijk en figuurlijk.

Informatie
We proberen al het zwerfafval van de oevers en uit het water te halen. Vanuit verschillende locaties trekken we in groepjes per boot het gebied in. Naast nuttig ook mooi werk dus!
Wij zorgen voor materiaal, zwemvesten en lunch. Alle exacte details ontvang je in de week voorafgaand aan de actie.

Datum: zaterdag 21 maart

Tijd: 8.30 uur tot plm. 13.30 uur (incl. gezamenlijke afsluiting)

Interesse?

Aanmelden kan via één van onderstaande e-mailadresssen tot uiterlijk 13 maart o.v.v. naam, woonplaats (i.v.m. dichtstbijzijnde opstaplocatie) en of je zelf een boot kunt besturen. Voor meer informatie kun je terecht bij:

Erica Prikken, Natuurmonumenten, tel: 0622 370837, [email protected]

Denny Kroeze, Staatsbosbeheer, [email protected]

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen