Verhalen, grappen, muziek en meer

Foto: AllStars

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Van der Laan en Woe, Nienke Plas, Stefano Keizers, Nederpop All Stars, Kees van Amstel, Fortunate Sons en ’t Volk van Grada.

Van der Laan en Woe
De voorstelling ‘Pesetas’ van Van der Laan en Woe is te zien op woensdag 26 februari, aanvang 20.00 uur en is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Nienke Plas
De voorstelling ‘Van de hak op de tak’ van Nienke Plas is te zien op donderdag 27 februari, aanvang 20.00 uur en is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Stefano Keizers
De voorstelling ‘Sorry Baby’ van Stefano Keizers is te zien op donderdag 27 februari, aanvang 20.15 uur. ‘Met Sorry baby biedt Keizers een opvallend programma op het grensgebied tussen cabaret en kunst, waarover je lang kunt napraten.’ Stefano verontschuldigt zich dat hij geen tijd wilde vrij maken, dat hij het vergeten is, dat hij er niet altijd voor haar was, dat hij er nooit voor haar was, dat hij haar is tegengekomen, dat hij haar heeft leren kennen.

Nederpop All Stars

De voorstelling ‘Zelfs haar naam is mooi’ van Nederpop All Stars is te zien op vrijdag 29 februari, aanvang 20.00 uur. De Nederpop All Stars gaan opnieuw de theaters in. Het publiek heeft nog lang niet genoeg van al die heerlijke Nederpopklassiekers en de All Stars zelf gelukkig ook niet! Elk concert is een feestje, met al die bekende nummers van toen aangevuld met hedendaagse popsongs. Een onvergetelijke avond uit waarbij je niet stil kan blijven zitten. Muzikaal grootmeester Henk Westbroek gaat deze keer mee op tournee.

Kees van Amstel
De voorstelling ‘Een bang jongetje dat hele enge dingen doet’ van Kees van Amstel is te zien op vrijdag 28 februari, aanvang 20.15 uur. Het leven is net een zwembad. En Kees van Amstel zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant… toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.

Fortunate Sons
De voorstelling ‘A tribute to Creedence Clearwater Revival’ van Fortunate Sons USA is te zien op zaterdag 29 februari, aanvang 20.00 uur. Eind jaren zestig was Creedence Clearwater Revival één van de populairste rockgroepen wereldwijd met hits als ‘Bad Moon Rising’, ‘Proud Mary’, ‘Have You Ever Seen The Rain’ en ‘Down On The Corner’. De Amerikaanse band The Fortunate Sons uit Chicago zet in de Nederlandse theaters een zeer authentiek, bijna niet van echt te onderscheiden eerbetoon neer aan het legendarische C.C.R.

’t Volk van Grada
De voorstelling ‘Tweede hands, tweede kans’ van ’t Volk van Grada is te zien op zaterdag 29 februari, aanvang 20.15 uur. Een bijzondere familie, de familie Hoebels. Je zult ze maar hebben als buren! Met zo’n familie kan het niet missen, er komen klachten. De sociaal werker van de gemeente komt er op af maar krijgt geen grip op de zaak. Men gaat een hotel beginnen en er komen diverse gasten langs. De een is nog gekker dan de ander, er gebeuren rare dingen. Als dat maar goed afloopt.

Ook te zien in De Meenthe: Pepijn Gunneweg op 4 maart. Fuad Hassen op 4 maart. The Maestro & The Europa Pop Orchestra op 5 maart. Fred Delfgaauw op 5 maart. Twee Recht Twee Averecht op 6 maart (uitverkocht). State of Hart op 6 maart. Her Majesty op 7 maart. Kiki Schippers op 7 maart. Maarten van Rossem op 10 maart. Huub Stapel op 11 maart. Andries Tunru op 11 maart. The Wieners op 12 maart. Giphart & Robben op 12 maart. Haal het doek maar op op 13 maart. Anne & Lisa op 13 maart. 3JS op 14 maart. Theatergroep op Woensdag 14 maart. Frank Westerman op 17 maart. Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen