Pronk komt naar de Buze

Foto: Goomah

Arjan Pronk, bekend van de band Bökkers, komt zaterdag 8 februari naar de Buze in Steenwijk.

We zagen hem eerst bassen in gloedvolle bands als The Horse Company, 16Down en Prodigal Sons
De man achter hits als “Annie uut de bochte” en “Bie Moe” heeft onlangs een solo plaat
“Party Music for Outsiders” getiteld uitgebracht.

Met een voltallige band, bestaande uit drummer Henk Jonkers, bekend van Fatal Flowers en Hallo Venray, bassist Gerben Bielderman, die afgelopen jaar eventjes spontaan inviel tijdens North Sea Jazz en Seb Dokman van Paceshifters op gitaar komt Pronk volledig tot zijn recht.
Met deze mannen “Dut de Rock’n Roll de rest” aldus Pronk.

In het voorprogramma staat Cloudsurfers. De onlangs opgerichte garagerockband is een 4-koppige band met onwaarschijnlijke stevige nummers, grungy vocals en een punky attitude.
Kaarten zijn, vanaf vrijdag 10 januari, online verkrijgbaar via www.buze.nl voor €7,50
Vanwege de te verwachten hoeveelheid publiek en het beperkte aantal kaarten, de Buze is immers niet zo groot, wordt aangeraden niet te lang te wachten met het bestellen van kaarten.
De deuren gaan om 20.00 uur open.
Er zijn de afgelopen jaren verschillende beheerders geweest in de Buze. Hierdoor zijn er veel verschillende consumptiemunten in omloop. Witte en groene munten zijn al lange tijd niet meer geldig. De Buze is sinds dit jaar een zelfstandig poppodium geworden en dat brengt de financiële consequentie met zich mee dat er geen gelden ontvangen zijn voor reeds verkochte munten. In overleg met Sociaal Werk De Kop maken we het toch mogelijk om op deze avond de gele munten (met zwart logo) om te wisselen voor consumpties.
Na 8 februari 2020 accepteert Poppodium de Buze geen consumptiemunten meer!
De munten kunnen helaas niet ingewisseld worden voor geld. De Buze vraagt hiervoor begrip.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen