Four Seasons: Easy & Free

Foto: Easy and Free

Op zondag 20 oktober 2019 is er om 14.00 uur in ’t VlechtTheater in Noordwolde de première van het theatrale programma “FOUR SEASONS” door de band “EASY & FREE” (Pub & Seasongs).

Easy & Free is afkomstig uit Giethoorn en staat vanaf 2015 op de planken. Zij hebben ondertussen een stevige live reputatie opgebouwd op diverse festivals in Ierland en door heel Nederland, in theaters en tal van kroegen in Nederland en Duitsland.

De 6 muzikanten zijn Bert Kling (zang, gitaar), Klaas de Jonge (zang en cajung), André Spin (zang,banjo, mondharp en mandoline), Bert Meyerink (zang, fluit en accordeon), Roel Boer (zang, cajon, bodhran en tamboerijn) en Jan Kolhoff (zang, gitaar). Zij hebben samen al meer dan 100 jaar ervaring opgebouwd bij bands, koren en orkesten, ieder op zijn manier. Hun optreden staat dus garant voor een gezellige en swingende middag vol Ierse traditionals in een theatrale setting. Entree: € 12,50 – reserveren is aangeraden en kan via www.vlechttheater.nl of 0561-432659 (18.00-19.00u)

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen