Roon Staal treedt op in ’t Vlechttheater

Foto: Roon Staal

Op zondag 6 oktober treedt zanger/pianist Roon Staal op om 15.00uur in ’t VlechtTheater te Noordwolde.

Ontdaan van glamour en show wisselt hij met behulp van zijn soepele tenorstem, zeggingskracht en inhoud, af met tedere melodieën en dan weer royaal pianospel.
Hij brengt een breed repertoire door de westerse muziek heen waarin klassieke stukken worden afgewisseld met eigen werk en bekende popsongs. Tijdens het concert in Noordwolde komen veel werken van zijn nieuwe album langs waaronder “Waltzing Matilda”, “Sound Of Silence”, “I Have A Dream”, “Across The Universe” en zijn eigen songs waaronder “Peace” en “Simple Song” maar ook zijn bekendere werk zoals “Help Me Through The Night”, “Promise”, “Stay With Me ‘Till The Morning”, “Pie Jesu”, “Als Je Mij Zoekt” en “Bridge Over Troubled Water”.

Naast optredens in bekende musicals gaf hij eerder dit jaar concerten in o.a. Oost Rusland (Vladivostok) en Japan.
In 2011 werd hij genomineerd voor een musical award voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat. Eerder had hij een hoofdrol in de rock-opera Tommy (2002), en had hij rollen in de musicals Rembrandt (2006) en Gavroche (1991). Hij speelde ook in het voorprogramma van de legendarische Art Garfunkel. Dus echt een voorstelling om niet te missen.
Entree: € 15,00. Reserveren kan via www.vlechttheater.nl of telefonisch via 0561-432659 (dagelijks van 18.00 tot 19.00 uur).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen