Leren omgaan met de computer

Foto: Pixabay

De computer en het internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook bij het vinden van werk is de computer erg belangrijk. Bent u hier niet zo handig mee en kunt u wel wat hulp gebruiken? Of hebt u nog nooit met een computer of tablet gewerkt, maar wilt u het graag eens proberen? Dan is de workshop KLIK & TIK van Bibliotheek Kop van Overijssel iets voor u. 

KLIK & TIK geeft u de mogelijkheid om verschillende workshops op uw eigen niveau en in uw eigen snelheid te volgen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een workshop waarin u  basisvaardigheden leert, zoals het aan- en uitzetten van de computer, het typen op een toetsenbord of een tablet en het gebruik van e-mail. Bij de workshop ‘Het internet op’ leert u in korte tijd de mogelijkheden van internet kennen. Wij laten u zien hoe u websites bekijkt, hoe zoekmachines werken en hoe u formuleren downloadt en invult. Ten slotte kunt u door middel van de workshop ‘Samen op het web’ in een veilig afgeschermde omgeving leren werken met sociale media als Facebook en Twitter. 

KLIK & TIK begint op dinsdag 10 september van 10 tot 12 uur met een intake en duurt in totaal vijf weken. Opgave kan in Bibliotheek Steenwijk of telefonisch: 0521 513273. Deelname is gratis. Voor € 15,- kunt u het uitgebreide cursusboek kopen waarin u alles rustig kunt nalezen. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen