Kunst & Folklore en ABBA Fever tijdens Vestingfeest

Foto: Vestingstad

Volop kunst en folklore tijdens het vijfde Vestingfeest in Steenwijk. Op de Markt zijn verschillende kunstenaars en ambachtslieden actief en u kunt allerlei moois bewonderen. Een groot folkloristisch festival met kunst, ambachten en oude voorwerpen.

In de sfeervolle en gastvrije Vestingstad is het een bont geheel en één en al gezelligheid. De stoelenmatter en de houtdraaier ontbreken niet en ook de zeilmaker en de kaarsenmaker zijn aanwezig. Misschien haalt u zelfs wel oude herinneringen op? Of weet u een mooi kunstwerk op de kop te tikken? Voor koopjes kunt u ’s ochtends al een bezoek brengen aan de kindervrijmarkt en van 10.00 – 18.00 uur is er braderie in de winkelstraten. Beleef het mee in Steenwijk!

ABBA Fever
Swing back into the 70’s & Get the Abba Fever. Al meer dan 40 jaar lang trekt de muziek van ABBA nog steeds alle generaties, over de hele wereld, de dansvloer op. Deze avond geven de acht rasmuzikanten van ABBA Fever een wervelende show weg. Wedden dat u ook niet stil kunt blijven staan? De twee fantastische zangeressen, als Agnetha en Frida, en de swingende liveband zorgen voor een echte seventies-sfeer. Dancing Queen, Mamma Mia en Waterloo: geen enkele ABBA-tophit wordt overgeslagen. Een onvergetelijke meezingavond!

 

PROGRAMMA

Vestingfeest 7 augustus  

Kindervrijmarkt
8.00 – 12.00 uur

Locatie: Kerkstraat, Kerkplein, Neerwoldstraat en Gasthuisstraat

Braderie
10.00 – 18.00 uur

Locatie: in de diverse winkelstraten

Balkonconcert ’t Veerhuys
Poor Ellen Smith
Aanvang: 21.15 uur

Café De Bieb
Bieb Indoor – Themafeest
Aanvang: 23.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen