De Nette Heeren Presenteren: Het Grootte Gebeuren!

Foto: Rabotheater de Meenthe

Aanstaande woensdagavond 24 juli is het zover. Dan organiseert de Stichting De Nette Heeren op ’t Veerplein bij ‘t Veerhuys ‘Het Grootte Gebeuren!’ Een benefietavond vol verrassingen, clowns, lekkere muziek, straatorkesten, slingervrouwgies, eten, drinken, nog meer muziek en twee goede doelen.

De Stichting De Nette Heeren organiseert al 4 jaar lang op de laatste zondag van september de Distinguished Gentleman’s Ride, een wereldwijde motorrit om geld op te halen voor het onderzoek naar prostaatkanker. Dit jaar viert de DGR Steenwijk dus zijn lustrum en daarom pakken ze nu al uit met ‘Het Grootte Gebeuren!’

De avond zal om 21.00 uur grandioos geopend worden door niemand minder dan Duncan Laurents. Ook zal het alom bekende muzikale duo Snip & Schnabbel een bijzonder optreden verzorgen en is er een optreden van de Slingervrouwgies uit Paasloo. Verder zijn er clowns, goochelaars, vuurvreters en niet onbelangrijk; lekker eten en drinken. De avond zal worden afgesloten door de topband Wildeboer uit Meppel.

Tijdens de avond zal er gecollecteerd worden en kun je allerlei leuke spullen kopen. Met de opbrengst van de avond ondersteunt de Stichting De Nette Heeren twee goede doelen; de Clini Clowns en een lokaal goed doel dat op de avond zelf bekend gemaakt wordt.

Graag zien de Nette Heeren heel veel mensen aanstaande woensdagavond bij dit benefietspektakel bij ’t Veerhuys .

Reacties