Start verkoop van het nieuwe theaterseizoen

Foto: Rabotheater de Meenthe

Deze week in Rabo Theater de Meenthe: Het Mystery Wardenier

Het Mysterie Wardenier
De makers van Storm over Beulaeke hebben wederom een succesvolle voorstelling geproduceerd. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor Het Mysterie van Wardenier op donderdag 16 mei en zaterdag 18 mei. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.
De succesvolle voorstelling Het Mysterie van Wardenier wordt verlengd. Op donderdag 26 september en vrijdag 27 september wordt de voorstelling extra gespeeld.

Start verkoop nieuwe seizoen
Op donderdag 9 mei was de aftrap van het nieuwe theaterseizoen. Deze avond hebben de bezoekers alvast een kijkje kunnen nemen in het programma van 2019/2020. Er waren optredens van Floris Kortie & Vera Kooper, Jochem Nooyen, Fuad Hassan, Op Sterk Water, Nina de la Parra en Rob Mostert en de Hammond Group. Daarnaast waren er spannende en leuke trailers van o.a. Vuur en Vlam, Her Majesty, Daan Boom, Doet Sneeuw Pijn, Rupsje Nooitgenoeg, Mondiavisueel en Rumag.  Joey Teekamp presenteerde deze succesvolle en geslaagde avond. De kaartverkoop voor het nieuwe seizoen is nu gestart. Uiteraard heeft De Meenthe nog een aantal mooie voorstellingen staan in het huidige seizoen.

Binnenkort te zien in De Meenthe: Droom XL op 1 juni.

Meer informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen