Derde editie ‘Voornpolle FM Feest’ in Dwarsgracht

Foto: Pixabay

Van woensdagavond 8 tot en met zondagmiddag 12 november 2017 houdt het piratenstation Voornpolle FM uit Dwarsgracht haar jaarlijkse radiomarathon.

De uitzendingen worden gemaakt vanuit restaurant De Otterskooi en zijn te volgen via 105.80FM. Naast de reguliere uitzendingen worden er ook tal van optredens gehouden door onder meer Willem Spans, duo Ademnoot en Rene Wanders.
Voor de derde keer organiseert de vriendengroep de jaarlijkse marathon, waarbij zij een ruim aanbod aan Nederlandstalige plaatjes draaien. Omdat de piraten niet zaten te wachten op een eventuele boete van het Agentschap Telecom, vroegen zij een vergunning aan bij deze overheidsinstantie. Hiermee kunnen zij op een legale wijze radio maken.

De uitzending start woensdagavond vanuit het etablissement in Dwarsgracht. Donderdag zijn er de gehele dag live-programma’s op de radio en donderdagavond is er een optreden van Duo Ademnoot en Rene Wanders (entree 5,00 euro). Vrijdagavond is er een vinylcompetitie waarbij diverse piraten uit de Kop van Overijssel strijden om de titel ‘Beste Plaatjesdraaier’.  Zaterdagavond is er een feestavond met medewerking van Duo Doublon en Zwarte Jannes (10,00 entree) en het feestweekend in Dwarsgracht wordt afgesloten met een muziekmiddag van Willem Spans op de zondag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen