Politie zoekt getuigen van beroving in Rams Woerthe

Foto: Colin Coule

Op maandagavond 23 april om ongeveer 22.15 uur werd een man beroofd in het park Rams Woerthe. De man fietste via de Gedempte Turfhaven het park in en sloeg linksaf.

Vlakbij een bruggetje in het park werd de man van de fiets af geduwd en viel hij op de grond. Een jongen hield hem vast en twee of drie anderen beroofden de man van zijn rugzak en andere spullen. Hierna gingen ze er vandoor.

Signalement
Het ging om drie of vier jongens die met een buitenlands accent spraken. Ze waren tussen de zestien en 20 jaar oud. Lengte ongeveer 1.70 meter. Normaal postuur. De jongens waren alle gekleed in een trainingsbroek en nauwsluitende jasjes met capuchon. Ze hadden een sjaal voor de mond.

Politie zoekt getuigen
De politie is op zoek naar getuigen van dit voorval. Heeft u rondom het genoemde tijdstip iets gezien of gehoord in park Rams Woerthe of de omgeving? Of beschikt u over andere informatie die mogelijk tot de daders kan leiden? Neemt u dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via Bel M, 0800-7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen