Jubileumeditie Business Voice Steenwijkerland

Foto: Business Voice

Voor de 5e opvolgende keer wordt er in Steenwijkerland de Business Voice georganiseerd.

Dit lustrum wordt een inspirerend en avondvullend programma en vindt plaats op 5 april a.s. in de grote theaterzaal van de Meenthe. Startende ondernemers presenteren zichzelf en hun bedrijf aan een groot publiek en aan een panel van ervaren ondernemers.
Wethouder Wim Brus is vooral trots op de regionale insteek. ‘Het wordt ieder jaar groter en regionaler. Niet alleen ondernemers en belangstellenden uit de gemeente Steenwijkerland, maar vanuit de hele regio zijn welkom om dit spektakel mee te beleven. Je ziet dat ons concept ook wordt uitgerold naar andere gemeenten in Overijssel. Het is daarom ook dat de provincie bij deze Business Voice een nadrukkelijke rol speelt.

Tijdens de Business Voice vertellen de startende ondernemers door middel van een ‘blind pitch’ wat ze doen en waar ze tegenaan lopen. De panelleden luisteren zonder de kandidaten te kunnen zien. Het panellid dat zich “getriggerd” voelt zal zijn hulp aanbieden. Dit kan variëren van advies over marketing tot een introductie in het netwerk van de ondernemer of een dagdeel meelopen.

Wim Brus moedigt startende ondernemers aan om vooral deze unieke kans te benutten en mee doen of zich aan te melden als bezoeker. ‘Ben jij een starter uit de regio, zit je barstensvol energie en wil je wel een duwtje in de rug hebben? Meld je dan aan via de website van de Business Voice’.
Het evenement vindt plaats in de theaterzaal van De Meenthe en begint om 19.00 uur. Aansluitend start om circa 21.00 uur een gezellige netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje. Het evenement is gratis te bezoeken. In verband met het aantal zitplaatsen en de veiligheid moeten bezoekers zich aanmelden. Dit kan via de website www.businessvoicesteenwijkerland.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen