Steenwijkerland.Nieuws.nl zoekt hobbyfotografen en journalisten

Foto: Nieuws.nl

Steenwijkerland.Nieuws.nl houdt je dagelijks op de hoogte van het laatste nieuws in de gemeente Steenwijkerland.
Of het nu gaat om culturele evenementen, politie, politiek, gemeente, of horeca… We willen overal bij zijn. Om dit goed te kunnen doen, zijn we hard op zoek naar collega’s.

De redactie van Steenwijkerland.Nieuws.nl schrijft dagelijks nieuwsberichten en zoekt samenwerkingsverbanden met columnisten, fotografen en journalisten die actief zijn in gemeente Steenwijkerland. Zo hebben wij al een vast samenwerkingsverband met Fotopersbureau Steenwyck.

Gezocht JournalistFotografen

Om verder te kunnen groeien, zijn we dringend op zoek naar fotografen, journalisten  en redacteuren die onze redactie willen komen versterken.
Je hoeft geen beroepsfotograaf te zijn of een journalistieke achtergrond te hebben, wel affiniteit met nieuws en uiteraard met de gemeente Steenwijkerland.

Gezocht RedacteurVrijwilliger

Dus…, vind jij het leuk om als vrijwilliger op regelmatige basis artikelen te schrijven of te redigeren?
Wil je foto’s of vlogs maken, maak of wil je regelmatig korte items of reportages maken van bijvoorbeeld evenementen? Wil je een van onze vaste columnisten worden? Heb je een marketing- of communicatieachtergrond (niet verplicht) en bruis je van de ideeën om onze site naar een hoger plan te brengen?
Ook studenten zijn van harte welkom! (Wij zijn overigens geen erkend leerbedrijf, hiervoor verwijzen we je graag door naar het hoofdkantoor.)

Gezocht SchrijverMail!

Stuur een mail naar [email protected]
Vermeld in je mail waar je goed in bent, wat je leuk vindt en wat je ervaring is. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Wij kijken ernaar uit!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen