Zomerkamp voor christelijke jongeren uit Steenwijk en omgeving

21 apr 2016, 16:17 Nieuws
img 20160309 wa0002
Van 10 tot en met 12 juni 2016 wordt een kamp voor christelijke jongeren uit Steenwijk en omgeving georganiseerd op de Duitse camping Wilsumer Berge, vlak over de grens bij Hardenberg. Het kamp wordt gehouden zodat jongeren uit (de omgeving van) Steenwijk elkaar kunnen ontmoeten en ook beter kunnen leren kennen.
Willem Klapwijk, jongerenwerker van PKN, organiseert samen met jongeren het kamp: “Er zijn behoorlijk veel christelijke jongeren in de omgeving. Jongeren met verschillende achtergronden, maar allemaal met een geloof in God. Met een aantal jongeren vroegen we ons af: ‘kunnen we met een groep zestien- tot zesentwintigjarige jongeren een weekend weg?’ Na een avond brainstormen bleken we allemaal enthousiast. Dit jongerenkamp willen we niet vanuit een kerk organiseren. Wij organiseren het in een klein groepje voor vrienden, onbekenden en bekenden van vrienden die elkaar graag willen ontmoeten.
Het kamp is bedoeld voor christelijke jongeren uit Steenwijk en omgeving in de leeftijd van 16 tot en met 26 jaar. Klapwijk: “Hiervoor hoef je niet per se aangesloten te zijn bij een kerk. Maar het is natuurlijk wel handig als je over alles mee kunt praten.
Tijdens het kamp wordt er gekampeerd in tenten, die beschikbaar worden gesteld door de organisatie. Ook de activiteiten daar beloven leuk te worden volgens Klapwijk: “Er is ruimte voor muziek, een kampvuur, noem het maar op. Het wordt een hartstikke gezellig weekend met vooral heel veel lol waar het ontmoeten van andere jongeren uit Steenwijkerland centraal staat.”
De kosten voor het kamp bedragen €40,-.
Opgeven voor het kamp kan tot en met 1 mei 2016 door een e-mail te sturen aan [email protected]. Ook voor vragen kun je daar terecht. Voor meer informatie over het kamp kun je kijken op http://www.cjsteenwijk.wordpress.com/ of www.facebook.com/cjsteenwijk.
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Steenwijkerland:
likelogo